| | Problem techniczny - profil użytkownika | |
Wysłany: Thu Jul 02, 2009 6:14 am |
|
|
| ^efcia^ |
| witryniak niemowlak |
 |
 |
| Dołączył: 03 Aug 2005 |
| Posty: 1 |
| Skąd: Koronowo |
|
|
 |
 |
 |
|
Witam,
Zalogowałam się ponownie na forum po naprawdę dłuuugiej nieobecności.
Mój profil stracił na ważności. Dotyczy to głównie adresu mailowego podanego podczas rejestracji.
Na forum zalogowałam się bez problemu, podając swój nick oraz hasło. Z kolei po wejściu w panel edycji profilu przy próbie zmiany maila na aktualny wymagane jest podanie hasła (tego samego, które podaję przy logowaniu). Wówczas okazuje się ze jest ono niezgodne z podanym w bazie danych przy rejestracji.
Zatem hasło jest dobre, czy nie?
Zalogować się można, a edytować swojich danych nie? Hasło przecież to samo, a dwie skrajnie różne odpowiedzi automatu. Jeden loguje, drugi mówi że kłamię
Chciałabym zmienić maila, ponieważ stary nie istnieje, a tym samym nie będą docierać do mnie powiadomienia pocztą elektorniczną.
Pozdrawiam,
Ewelina |
|
|
|
|
 |
 |
Wysłany: Mon Oct 12, 2009 7:14 pm |
|
|
| piter |
| witryniak niemowlak |
 |
 |
| Dołączył: 13 Dec 2004 |
| Posty: 18 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mam podobny problem.
Adminie jak rozwiązać nasze problemy ? |
|
|
|
|
Wysłany: Wed Oct 21, 2009 8:38 pm |
|
|
| przemas |
| witryniak towarzyski |
|
 |
| Dołączył: 23 Oct 2007 |
| Posty: 142 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Jesteśmy w trakcie rozwiązywania tego problemu. Niebawem wszelkie nieprawidłowości zostaną usunięte. Jeśli zajdzie taka konieczność, podamy instrukcję dotyczącą postępowania w tej kłopotliwej sytuacji. |
|
|
|
|
Wysłany: Thu Nov 12, 2009 8:54 pm |
|
|
| piter |
| witryniak niemowlak |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
[quote="przemas"]Jesteśmy w trakcie rozwiązywania tego problemu. Niebawem wszelkie nieprawidłowości zostaną usunięte. Jeśli zajdzie taka konieczność, podamy instrukcję dotyczącą postępowania w tej kłopotliwej sytuacji.[/quote]
Przemas ile to "niebawem" może jeszcze potrwać ? |
|
|
|
|
Wysłany: Tue Dec 15, 2009 9:57 pm |
|
|
| piter |
| witryniak niemowlak |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Minął następny miesiąc ... |
|
|
|
|
Wysłany: Sat Dec 26, 2009 11:24 pm |
|
|
| piter |
| witryniak niemowlak |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
[quote="przemas"]Jesteśmy w trakcie rozwiązywania tego problemu. Niebawem wszelkie nieprawidłowości zostaną usunięte. Jeśli zajdzie taka konieczność, podamy instrukcję dotyczącą postępowania w tej kłopotliwej sytuacji.[/quote]
A kiedyś dla FWW forum miało być priorytetem a teraz tak olewka  |
|
|
|
|
| Forum Strona Główna » Techniczne |